Året Der Gik

Hvert år udgiver vi BEZZERWIZZER Året Der Gik, der indeholder en masse skarpe og sjove spørgsmål om små og store begivenheder fra årets løb, så inviter venner og familie hjem til en hyggelig dyst og find ud af, hvem der er årets BEZZERWIZZER!

  • Inkl. Årtiet Der Gik
  • I år indeholder spillet også en quizpakke med 200 spørgsmål om 2010’erne — årtiet, der bragte os ulve og pandaer, iPads og selfies, klimaaftaler og MeToo-skandaler.
  • 600 Spørgsmål
  • Med i alt 600 spørgsmål er der garanti for mange timers underholdning, selvom det kun tager 5-10 minutter at spille et enkelt spil. Spillet indeholder 75 spørgsmålskort, en notesblok og spilleregler.

Kan du svaret?

Hvad blev det vanvittige slutresultat, da Bayern München ydmygede favoritterne fra FC Barcelona i Champions League-kvartfinalen 2020?

Hvilket kunstnernavn benytter canadiske Abel Tesfaye, der i 2020 var aktuel med albummet ‘After Hours’ med hittet ‘Blinding Lights’?

Hvilket tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance stoppede i 2020 sin karriere som politiker for at blive politisk kommentator på Ekstra Bladet?

God fornøjelse med at sætte jeres viden på spil!