Året Der Gik

Hvert år udgiver vi BEZZERWIZZER Året Der Gik, der indeholder en masse skarpe og sjove spørgsmål om små og store begivenheder fra årets løb, så inviter venner og familie hjem til en hyggelig dyst og find ud af, hvem der er årets BEZZERWIZZER!

  • 600 Spørgsmål
  • Med i alt 600 spørgsmål er der garanti for mange timers underholdning, selvom det kun tager 5-10 minutter at spille et enkelt spil. Spillet indeholder 75 spørgsmålskort, en notesblok og spilleregler.

    I år fejrer Året Der Gik 10-års jubilæum, så glæd dig desuden til en tur ned ad memory lane med en spørgsmålspakke om de sidste ti års begivenheder og trends.

Kan du svaret?

Porten til Riget åbnede sig igen, da Lars von Trier var tilbage med tv-serien ‘Riget: Exodus’. Hvem spiller søvngængeren Karen, der prøver at redde hospitalet fra undergang?

I september måtte briterne sige et tårevædet farvel til dronning Elizabeth. Dronningens bortgang skete blot et halvt år efter, at hun fejrede rundt regeringsjubilæum. Hvor mange år nåede hun at sidde på den britiske trone?

Hvad er navnet på Microsofts internetbrowser, der på 20 år er gået fra en markedsandel på 90 % til i år at blive udfaset helt?

God fornøjelse med at sætte jeres viden på spil!